Akcija!

Motorna kosačica Atlas 5001 T Villager

26.999,00 рсд 24.299,00 рсд

Šifra artikla: 060168

Motorna kosačica Atlas 5001T Villager

Kategorija: Motorne kosačice
Motor; Benzinski
Pogon: Gurajući
Površina košenja: 1100 m²
Tip motora: T6 OHV
Zapremina motora: 146 cm³
Snaga motora: 2.6 kW (2800 rpm)
Širina košenja: 501 mm
Visina košenja: 35 – 75 mm (3 nivoa)
Tip pogona: Gurajući
Prečnik točka: prednji / zadnji 178 mm / 178 mm
Tip kućišta: Metalno
Funkcije: Košenje, Malčiranje, Bočno izbacivanje
Preporuka:
Koristiti Villager 4T ulje i set za zamenu ulja
Masa: 27,5 kg
Garancija: 3 godine

47 na zalihama

Opis

Motorna kosačica Atlas 5001T Villager

Atlas serija kojoj pripada i Motorna kosačica Atlas 5001T Villager pripada novoj generaciji motornih kosačica sa Villager Euro 5 motorima T- serije. Ovi motori pružaju nove inovativne karakteristike koje prate standard EU zakona o zaštiti životne sredine. Motorna kosačica Atlas 5001T Villager ima i sledeće karakteristike: nova konstrukcija motora, manje izduvnih gasova, veća zapremina motora, manja potrošnja goriva.
Veliki izbor širina košenja, tipova pogona zadovoljiće potrebe svakog korisnika.

Atlas serija kosačica možda najbolje ilustruje raznovrsnost ponude koju Villager pruža svojim korisnicima. Bilo da ste običan hobista ili tvrdokorni baštovan u ovoj seriji sigurno možete naći nešto Vama interesantno. Površine košenja od 800 do 1500 m2, Villager, Honda ili B & S motori, samohodne ili gurajuće, su samo neke od opcija koje su Vama na raspolaganju.

Prvi važan kriterijum prilikom odabira kosačice je veličina travnjaka koji želite da kosite.

Villager modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje malih travnjaka površine do 800m2. Za travnjake sredne i srednje velike površine do 1500 m2 preporučujemo neke od modela šireg radnog zahvata od 46 do 56 cm sa i bez dodatnih funkcija kao što su sakupljač ili sopstveni pogon. Za velike travnate površine do 5000m2 preporučujemo neku od 5 traktorskih kosačica sa velikim brojem priključnih alata.

Drugi kriterijum je izbor tipa motora kojim je pogonjena kosačica. Ukoliko imate travnjak manje površine bez puno prepreka za električni kabal, onda je neka od Villager električnih kosačica pravi izbor. Za veće i zahtevnije travnjake svakako preporučujemo neku od motornih kosačica sa benzinskim motorima.

Veliki izbor pogonskih agregata, širina košenja i prateće opreme će zadovoljiti čak i najzahtevnije korisnike.

Motorna kosačica Atlas 5001T Villager opremljena je setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Vrlo je bitno da li želite da Vaša kosačica  prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom od otkosa pravi najfinije čestice koje posle padaju nazad na travnjak. Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak. Ukoliko sakupljanje otkosa nije neophodno, a teren na kojem se nalazi travnjak nije baš naj idealniji, onda je neka snažnijia i robusnija Villager kosačica sa opcijom bočnog izbacivanja kao stvorena  je za Vas. Izbor je na Vama.

Dodatne informacije

Snaga

Pogon

Funkcije

Širina košenja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna kosačica Atlas 5001 T Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …