Akcija!

Cepač drva HLS 55 T

37.999,00 рсд 33.999,00 рсд

Kategorija: Cepači za drva
Tip motora: Monofazni elektro-motor
Radni napon: 230 V ~ 50 Hz
Sila cepanja: 5 t
Kapacitet cepača: 5 – 52 cm
Maks. prečnik debla: 5 – 25 cm
Tip sečiva: Ravno, Krstasto (opciono)
Zapremina rezervoara za ulje: 3.5 l
Masa: 50 kg

Opis

Cepač drva HLS 55 T

Cepač HLS 55 T Ako cepate manje panjeve, onda će vam Villager horizontalni cepači odgovarati. Ako panjeve možete staviti na kolica, a da ne izlaze iz gabarita istih, onda ih sigurno možete staviti i u horizontalni cepač.

Cepači za drva Villager 
Poznato je šta većina domaćinstava radi u mesecima kada leto jenjava a na pragu su zime koje će biti snažne. Drva predstavljaju jedan od najosnovnijih izvora toplote i energije. Na drva se greju mnoga domaćinstva, kako po gradovima tako i po selima. 
Cepanje drva je proces razbijanja trupaca drveta na sitnije komade, onolike koliki su dovoljni da uđu u grejno telo. Uglavnom se drva cepaju na dva ili četiri dela. Cepanje drva je težak posao. Ponekad je potrebno spremiti veliku kubikažu za zimu pa cepanje drva ručno( sekirom) može i da se oduži. Ukoliko se profesionalno bavite drvarstvom vertikalni cepač drva vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager je pravi izbor za vas. 
Cepači ( kao što je vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager ) su posebne mašine koje imaju dve ručne kontrole brzine kao i transportnu ručku za lakše prenošenje ili prevoženje sa jednog na drugo mesto. Stabilna podloga takođe je jedan od bitnih činioca kvaliteta opreme. Čvrsti točkovi ce omogućiti da se poput kolica ovaj uređaj prenosi sa mesta na mesto. Glavna karakteristika jeste visoki stepen elektromotora koji pokreće rezać. Sekači dalje veoma prosto preusmeravaju svoju energiju i drva cepaju mnogo puta brže nego što je to moguće kada je u pitanju ručno cepanje sekirom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cepač drva HLS 55 T“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *