Akcija!

Horizontalni cepač drva Villager HLS 44 T

39.999,00 рсд 35.999,00 рсд

Šifra artikla: 077355
Kategorija: Električni cepači
Težina pakovanja: 48.5 kg
Brend: Villager
Napon: 230 V ~ 50 Hz
Priključna snaga: 1500 W
Kapacitet cepača: 130-370 cm
Prečnik debla: 5 – 25 cm
Sila cepanja: 4 t
Tip sečiva – cepači za drva: Ravno i krstasto
Zapremina rezervoara za ulje: 2.4 l

Opis

Horizontalni cepač drva Villager HLS 44 T

Horizontalni cepač drva Villager HLS 44 T Poznato je šta većina domaćinstava radi u mesecima kada leto jenjava a na pragu su zime koje će biti snažne. Drva predstavljaju jedan od najosnovnijih izvora toplote i energije. Na drva se greju mnoga domaćinstva, kako po gradovima tako i po selima.

Cepanje drva je proces razbijanja trupaca drveta na sitnije komade, onolike koliki su dovoljni da uđu u grejno telo. Uglavnom se drva cepaju na dva ili četiri dela. Cepanje drva je težak posao. Ponekad je potrebno spremiti veliku kubikažu za zimu pa cepanje drva ručno( sekirom) može i da se oduži. Ukoliko se profesionalno bavite drvarstvom vertikalni cepač drva vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager je pravi izbor za vas.
Cepači ( kao što je vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager ) su posebne mašine koje imaju dve ručne kontrole brzine kao i transportnu ručku za lakše prenošenje ili prevoženje sa jednog na drugo mesto. Stabilna podloga takođe je jedan od bitnih činioca kvaliteta opreme. Čvrsti točkovi ce omogućiti da se poput kolica ovaj uređaj prenosi sa mesta na mesto. Glavna karakteristika jeste visoki stepen elektromotora koji pokreće rezać. Sekači dalje veoma prosto preusmeravaju svoju energiju i drva cepaju mnogo puta brže nego što je to moguće kada je u pitanju ručno cepanje sekirom.