Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

47.499,00 рсд

Model: Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

Proizvođač: Villager

Snaga: 4.1 kW – 5.6 KS
Zapremina motora: 212 cm³
Motor: 4-taktni, vazdušno hlađeni, EURO5
Radna širina: 85 cm
Broj rotora (motičica): 6
Broj brzina naprijed: 2
Broj brzina nazad: 1
Prenosni sistem: Kaiš + lanac
Pogonsko gorivo: Bezolovni benzin
Zapremina rezervoara goriva: 3.6 l
Zapremina rezervoara ulja: 0.6 l
Težina: 61 kg
Dodatne informacije: Podesivi rukohvat po visini sa prednjim točkom i 3.5 – 6 točkovima

Opis

Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

Kultivator freza VTB 842 Prime Villager služi za prekopavanje ili usitnjavanje poljoprivrednog zemljišta pre ili posle sadnje. U prvom slučaju kultiviranjem se omekšava zemljište i pravi se dobra podloga za sadnju, dok u drugom slučaju freziranjem dolazi do ozračivanja korena korovskim biljkama čime se isto iskorenjuje.

Da bi ste odabrali kultivator u skladu sa vašim potrebama potrebno je odgovoriti na sledeća tri pitanja.

1.ELEKTRIČNI ILI BENZINSKI KUTIVATOR Prvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ( Kultivator freza VTB 842 Prime Villager ) ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadnika ili plastenika i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku onda su Villager električni kultivatori pravo rešenje za Vas. Ako planirate da obrađujete veće površine na otvorenom, onda za Vas imamo široku gamu motornih kopačica, različite snage, opreme i radne širine. Izbor je na Vama.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja freze u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da obrađujete manje, lako dostupne površine – za vas su kultivatori bez transportnih točkova i manje radne širine. Ako ste ozbiljan poljoprivredni proizvođač i planirate da obrađujete velike površine koje nisu blizu jedna drugoj,za vas imamo modele veće snage i radne širine sa transportnim točkovima, opremljene sa više priključnih uređaja. Snaga i funkcionalnost.

3.FREKVENCIJAKORIŠĆENJA Frekvencija korišćenja kultivatora je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih.
Ako planirate da je koristite nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučijemo neki od kultivatora iz narandžaste linije. Sa druge strane, ako ste profesionalac koji sate i sate provodi u radu kultivatorom,onda su za Vas neki od moćnih kultivatora iz “black edition” linije. Crnu i narandžastu liniju ne razlikuje samo boja, već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti,materijala i slično. Crno ili narandžasto?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kultivator freza VTB 842 Prime Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *