Akcija!

Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

72.999,00 рсд 65.699,00 рсд

Model: Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

Proizvođač: Villager

UZ OVAJ KULTIVATOR IDU KAO DODATAK TOČKOVI + POKLON PLUG!

Snaga: 4.1 kW – 5.6 KS
Zapremina motora: 212 cm³
Motor: 4-taktni, vazdušno hlađeni, EURO5
Radna širina: 85 cm
Broj rotora (motičica): 6
Broj brzina naprijed: 2
Broj brzina nazad: 1
Prenosni sistem: Kaiš + lanac
Pogonsko gorivo: Bezolovni benzin
Zapremina rezervoara goriva: 3.6 l
Zapremina rezervoara ulja: 0.6 l
Težina: 61 kg
Napomena: U menjac se sipa 1,5 litara ulja , SAE 90, u posudu filtera za vazduh (ne direktno u filter!), pogledati sliku!

Napomena 2: Kultivator Villager VTB 8422 ima mogucnost priključivanja manje prikolice za transport!
Dodatne informacije: Podesivi rukohvat po visini sa prednjim točkom i 3.5 – 6 točkovima
Garancija: 3 godine

Opis

Kultivator freza VTB 842 Prime Villager

Kultivator freza VTB 842 Prime Villager je kopačica, kod kopačica sa rotorima napred, dva rotora su smeštena ispod motora ispred točkova freze.Moćniji su od kultivatora. Njihov dizajn omogućava manevrisanje, pa mogu biti posebno korisne u baštama sa uskim redovima i služi za prekopavanje ili usitnjavanje poljoprivrednog zemljišta pre ili posle sadnje. U prvom slučaju kultiviranjem se omekšava zemljište i pravi se dobra podloga za sadnju, dok u drugom slučaju freziranjem dolazi do ozračivanja korena korovskim biljkama čime se isto iskorenjuje.

Da bi ste odabrali kultivator u skladu sa vašim potrebama potrebno je odgovoriti na sledeća tri pitanja.

1. ELEKTRIČNI ILI BENZINSKI KULTIVATOR Prvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ( Motorni freza kultivator VTB 842 PRIME Villager ) ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor.

Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadnika ili plastenika i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku – onda su Villager električni kultivatori pravo rešenje za Vas. Ako planirate da obrađujete veće površine na otvorenom, onda za Vas imamo široku gamu motornih kopačica, različite snage, opreme i radne širine. Izbor je na Vama.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja freze u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da obrađujete manje, lako dostupne površine – za vas su kultivatori bez transportnih točkova i manje radne širine. Ako ste ozbiljan poljoprivredni proizvođač i planirate da obrađujete velike površine koje nisu blizu jedna drugoj, za vas imamo modele veće snage i radne širine sa transportnim točkovima, opremljene sa više priključnih uređaja.

3. EDUKACIJA : Villager kultivatori i kopačice mešaju i usitnjavaju zemlju,bilo pre sadnje ,da bi prozračivale zemlju i pripremile glatko, rastresito korito za seme, ili nakon što usev počne da raste, da bi ubili korov-kontrolisana smetnja gornjeg sloja tla u blizini biljke ubija okolni korov tako što ga čupa iz korena, zakopava njihovo lišće i poremećuje njihovu fotosintezu, ili kombinaciju oba.Ove mašine su dizajnirane da temeljno uređuju zemljište,štedeći useve, ali ometajući korov.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kultivator freza VTB 842 Prime Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …