Akcija!

Freza kultivator VTB 4811 V Villager

93.999,00 рсд 80.999,00 рсд

Model: Kultivator VTB 4811 V Villager

Šifra: 060124

UZ OVAJ KULTIVATOR IDU KAO DODATAK TOČKOVI 

Tip motora: Villager® VGR 250 H
Zapremina motora: 212 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 4.1 kW (3600 rpm)
Radna širina: 480 mm
Broj rotora: 6
Tip transmisije: Kardansko vratilo
Broj brzina napred: 2
Broj brzina nazad: 1
Preporuka: Koristiti Villager 4T ulje i set za zamenu ulja
Težina: 70 kg
Garancija: 3 godine

Napomena: Kultivator Villager VTB 4811 V ima mogucnost priključivanja manje prikolice za transport!

Opis

Freza kultivator VTB 4811 V Villager

Freza kultivator VTB 4811 V Villager je kopačica sa rotorima pozadi, kopačice sa rotorima pozadi su moćnija opcija za Vas. Ako kopate zemlju u novoj bašti, posebno ako imate tvrdo tlo,ovo je vrsta freze koja će posao učiniti lakšim. Ove kopačice imaju velike točkove sa kramponima smeštene na prednjoj strani mašine

Sa proširenim asortimanom opreme i dodataka, kutivatori / freze ispunjavaju različite funkcije čime imaju širok spektar delovanja. Freza kultivator VTB 4811 V Villager poseduje pogonske točkove, podesiv rukohvat, 6 standardnih rotora.

Naknadno možete dokupiti metalne točkove, podešavajući plug, plug za vadjenje krompira. Ono što razlikuje ovaj Freza kultivator VTB 4811 V Villager od stalih modela kopačica jeste zupčani prenos, pogonski točkovi pogonjeni preko preko kardanskog vratila (zupčani prenos) i brzine 1/1.

Dodatni alat (opciono) plug za vađenje krompira, metalni točkovi (šifra 060125).

Da bi ste odabrali kultivator u skladu sa vašim potrebama potrebno je odgovoriti na sledeća tri pitanja.

1. ELEKTRIČNI ILI BENZINSKI KULTIVATOR Prvi važan kriterijum u odabiru kultivatora je taj da li želite motorni ( Motorni freza kultivator VTB 4811 V Villager ) ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor.

Ukoliko obrađujete manju površinu, rasadnika ili plastenika i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku – onda su Villager električni kultivatori pravo rešenje za Vas. Ako planirate da obrađujete veće površine na otvorenom, onda za Vas imamo široku gamu motornih kopačica, različite snage, opreme i radne širine. Izbor je na Vama.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja freze u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da obrađujete manje, lako dostupne površine – za vas su kultivatori bez transportnih točkova i manje radne širine. Ako ste ozbiljan poljoprivredni proizvođač i planirate da obrađujete velike površine koje nisu blizu jedna drugoj, za vas imamo modele veće snage i radne širine sa transportnim točkovima, opremljene sa više priključnih uređaja.

3. EDUKACIJA : Villager kultivatori i kopačice mešaju i usitnjavaju zemlju,bilo pre sadnje , da bi prozračivale zemlju i pripremile glatko, rastresito korito za seme,ili nakon što usev počne da raste,da bi ubili korov-kontrolisana smetnja gornjeg sloja tla u blizini biljke ubija okolni korov tako što ga čupa iz korena, zakopava njihovo lišće i poremećuje njihovu fotosintezu, ili kombinaciju oba. Ove mašine su dizajnirane da temeljno uređuju zemljište, štedeći useve, ali ometajući korov.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Freza kultivator VTB 4811 V Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *