Akcija!

Motorna samohodna kosačica S460VX

39.999,00 рсд 38.999,00 рсд

Model: Motorna samohodna kosačica S460VX

Tip motora: 4 takta OHV
Zapremina motora: 173 cm3
Snaga motora: 5,0 ks
Kontrola broja obrtaja: Fiksna
Rezervoar goriva: 1L
Korpa za travu: 50L
Funkcije košenja: 4 funkcije
Materijal kućišta: Čelični lim
Podešavanje visine košenja: Da, centralno
Visine košenja opseg: 7 pozicija
Pogon: Da, na zadnje točkove
Radna širina košenja: 46cm
Točkovi: Sa ležajevima
Težina: 35,5kg

Opis

Motorna samohodna kosačica S460VX

Motorna samohodna kosačica S460VX je samohodna kosačica GARDENmaster S460VX BLACK SERIES za zahtevne korisnike, sa pogonom na zadnje točkove, namenjena za košenje velikih površina. Kosačice ima 4 funkcije košenja koje se lako i brzo menjaju. Može se kombinovati izbacivanje pokošene trave u korpu i na stranu. Snažan pogonski motor zapremine 173cm3.

Ova serija kosačica možda naj bolje ilustruje raznovrsnost ponude koju Garden Master pruža svojim korisnicima. Bilo da ste običan hobista ili tvrdokorni baštovan u ovoj seriji sigurno možete naći nešto Vama interesantno. Površine košenja od 800 do 1500 m2, Garden Master, Honda ili B & S motori, samohodne ili gurajuće, su samo neke od opcija koje su Vama na raspolaganju.

Prvi važan kriterijum prilikom odabira kosačice je veličina travnjaka koji želite da kosite. Garden Master modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje malih travnjaka površine do 800m2. Za travnjake srednje i srednje velike površine do 1500 m2 preporučujemo neke od modela šireg radnog zahvata od 46 do 56 cm sa i bez dodatnih funkcija kao što su sakupljač ili sopstveni pogon . Za velike travnate površine do 5000m2 preporučujemo neku od 5 traktorskih kosačica sa velikim brojem priključnih alata.

Drugi kriterijum je izbor tipa motora kojim je pogonjena kosačica. Ukoliko imate travnjak manje površine bez puno prepreka za električni kabal, onda su za Vas GardenMaster električne kosačice pravi izbor. Za veće i zahtevnije travnjake svakako preporučujemo motorne kosačice sa benzinskim motorima.
Veliki izbor pogonskih agregata, širina košenja i prateće opreme će zadovoljiti čak i naj zahtevnije korisnike. Poenta je u raznolikosti.

Motorna samohodna kosačica S460VX je kao i većina Garden Master kosačica opremljena sakupljačem za travu, a neke i setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Dakle vrlo je bitno da li želite da Vaša kosačica prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom od otkosa pravi naj finije čestice koje posle padaju nazad na travnjak. Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak.

Dodatne informacije

Snaga

,

Pogon

Funkcije

Širina košenja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna samohodna kosačica S460VX“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …