Motorna testera VGS 380 S Villager

13.049,00 рсд

Šifra: 041688

Kategorija: Motorne testere
Model: Motorna testera VGS 380 S Villager
Tip motora: Dvotaktni, vazdušno hlađeni
Zapremina motora: 37.2 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 1.2 kW / 11000 rpm
Dužina vodilice: 350 mm
Model vodilice: Double Guard, 35 cm, 3/8, 1.3 mm
Broj zuba lanca: 26.5
Model lanca: 91P053E, 3/8, 1.3 mm
Rezervoar za gorivo: 390 ml
Rezervoar za ulje: 210 ml
Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)
Masa: 4.7 kg

99 na zalihama

Opis

Motorna testera VGS 380 S Villager

Motorna testera VGS 380 S Villager je laka motorna testera Hobi klase, poseduje osnovnu opremu. Čepovi za rezervoar ulja i goriva ne zahtevaju dodatne alate za otvaranje, prednji štitnik ruke dizajniran da umanji opasnost od moguće povrede. Villager osnovni model za seču ogrevnog drveta, male težine i gabarita, koristi se i u građevinskoj industriji. Motorna testera VGS 380 S Villager je je pogodna za obaranje manjih stabala prečnika do 25 cm. Motorna testera male težine i visokpg stepena iskorišćenosti snage.

Bezbednosne karakteristike i jednostavnost upotrebe sa minimalnim utroškom snage i energije su mnogobrojni razlozi zbog kojih bi trebalo da se opredelite za motornu testeru VGS 380 S Villager. Opremljena dvotaktni motorom sa vazdušnim hlađenjem snage 1.2 kW mase od 4.7 kg motorna testera VGS 380 S Villager garantuje komforan rad bez umaranja i posle duže upotrebe.

Da bi ste odabrali motornu testeru koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeće kriterijume:

1. ELEKTRIČNE ILI BENZINSKE  Prvi važan kriterijum u odabiru testere je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko živite u urbanizovanoj sredini, i koristili biste testeru za rezanje manjeg ogrevnog drveta i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku – onda su Villager® električne testere pravo rešenje za Vas. Ako planirate da se bavite sečom drveća i pripremom ogrevnog i građevinskog drveta, onda za Vas imamo široku gamu motornih testera, različite snage i namene. Vi odlučite.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja testere u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da se bavite obaranjem drveća većeg obima i dužine stabla onda treba razmisliti o nekoj motornoj testeri veće snage, sa dužom reznom garniturom. Ako pripremate ogrevno drvo, tu su dvoručne testere manje snage i manje dužine vodilice i lanca. Ukoliko planirate da se bavite npr. razgranjavanjem stabala i rezanjem tanjeg ogrevnog drveta preporuka su jednoručne motorne testere. Izbor je na Vama.

3. FREKVENCIJA KORIŠĆENJA Frekvencija korišćenja motorne testere je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da je koristite nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neku od testera iz narandžaste “hobi” linije. Sa druge strane, ako ste zagriženi šumar koji sate i sate provodi u obaranju, razgranjavanju i kraćenju drva, onda su za Vas neke od moćnih motornih testera iz “black edition” linije. Crnu i naranžastu liniju ne razlikuje samo boja, već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i reznih garnitura. Crno ili narandžasto?

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna testera VGS 380 S Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …