Motorna testera VGS 560 S Villager

23.999,00 рсд

Šifra: 041692

Kategorija: Motorne testere
Model: Motorna testera VGS 560 S Villager
Tip motora: Dvotaktni, vazdušno hlađeni
Zapremina motora: 56 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 2.35 kW / 11000 rpm
Dužina vodilice: 450 mm
Model vodilice: Pro Am, 45 cm, 325, 1.5 mm
Broj zuba lanca: 36
Model lanca 21BPX072E, 325, 1.5 mm
Rezervoar za gorivo: 550 ml
Rezervoar za ulje: 260 ml
Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)
Masa: 5.2 kg

19 na zalihama

Opis

Motorna testera VGS 560 S Villager

Motorna testera VGS 560S Villager je višenamenska motorna testera za rad u svim uslovima. Snažna motorna testera, pogodna za rad na poljoprivrednim posedima, za održavanje voćnjaka, u šumi, za seču drveta za ogrev, obaranju stabala i razgranjavanju. Motorna testera VGS 560 S Villager poseduje Long Life sistem filtera vazduha koji garantuje duži vek filtera, zatvarače rezervoara bez alata, antivibracioni sistem pomaže u smanjenju zamora rukovaoca. Dorasla svim izazovima motorna testera VGS 560 S Villager omogućava veliki kapacitet sečenja, malu težinu i puno komfora u radu. Snaga ove testere  2.35 kW sa instaliranom reznom Oregon garniturom vodilicom 45 cm/325” i lancem 325”/1.5mm, garantuje brz i precizan rez.

Da bi ste odabrali motornu testeru koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeće kriterijume:

1. ELEKTRIČNE ILI BENZINSKE  Prvi važan kriterijum u odabiru testere je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko živite u urbanizovanoj sredini, i koristili biste testeru za rezanje manjeg ogrevnog drveta i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku – onda su Villager® električne testere pravo rešenje za Vas. Ako planirate da se bavite sečom drveća i pripremom ogrevnog i građevinskog drveta, onda za Vas imamo široku gamu motornih testera, različite snage i namene. Vi odlučite.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja testere u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da se bavite obaranjem drveća većeg obima i dužine stabla onda treba razmisliti o nekoj motornoj testeri veće snage, sa dužom reznom garniturom. Ako pripremate ogrevno drvo, tu su dvoručne testere manje snage i manje dužine vodilice i lanca. Ukoliko planirate da se bavite npr. razgranjavanjem stabala i rezanjem tanjeg ogrevnog drveta preporuka su jednoručne motorne testere. Izbor je na Vama.

3. FREKVENCIJA KORIŠĆENJA Frekvencija korišćenja motorne testere je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da je koristite nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neku od testera iz narandžaste “hobi” linije. Sa druge strane, ako ste zagriženi šumar koji sate i sate provodi u obaranju, razgranjavanju i kraćenju drva, onda su za Vas neke od moćnih motornih testera iz “black edition” linije. Crnu i naranžastu liniju ne razlikuje samo boja, već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i reznih garnitura. Crno ili narandžasto?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna testera VGS 560 S Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …