Motorni cepač drva PLS 10 T – 2019 Villager

Šifra: 053960
Kategorija: Cepači za drva
Tip motora: VGR 250 H, 4-taktni, OHV, jednocilindrični
Snaga motora: 4.1 kW / 3600 rpm
Zapremina motora: 212 cm³
Sila cepanja: 10 t
Kapacitet cepača: 520/795/1050 mm
Maks. prečnik debla: 7-35 cm
Tip sečiva: Ravno i krstasto
Krstasto sečivo (opciono)
Masa: 130 kg

Opis

Motorni cepač drva PLS 10 T- 2019 Villager

Vertikalni motorni cepač drva PLS 10 T Villager  je namenjen svima  koji žele da se reše sekire i brže pripreme  drva za ogrev. Panj samo postavite na oštricu i ona Vam od panja napravi “ cepanicu” spremnu za šporet ili pećnicu. Pomoću Villager cepača moći ćete brzo da isečete i iscepate velike količine drva.
Pouzdani Motorni cepač drva PLS 10 T Villager cepač za drva omogućuje lako i brzo cepanje drva. Moguće njime cepati masivne panjeve, bez podizanja istih na cepač.
Vertikalni motorni cepač drva PLS 10 T funkcioniše na bazi hidraulične pumpe pogonjen pomoću elektromotora
Odlike: osigurana autonomija rada, četvorotaktni OHV motor.

Cepači za drva Villager 
Poznato je šta većina domaćinstava radi u mesecima kada leto jenjava a na pragu su zime koje će biti snažne. Drva predstavljaju jedan od najosnovnijih izvora toplote i energije. Na drva se greju mnoga domaćinstva, kako po gradovima tako i po selima. 
Cepanje drva je proces razbijanja trupaca drveta na sitnije komade, onolike koliki su dovoljni da uđu u grejno telo. Uglavnom se drva cepaju na dva ili četiri dela. Cepanje drva je težak posao. Ponekad je potrebno spremiti veliku kubikažu za zimu pa cepanje drva ručno( sekirom) može i da se oduži. Ukoliko se profesionalno bavite drvarstvom vertikalni cepač drva vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager je pravi izbor za vas. 
Cepači ( kao što je vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager ) su posebne mašine koje imaju dve ručne kontrole brzine kao i transportnu ručku za lakše prenošenje ili prevoženje sa jednog na drugo mesto. Stabilna podloga takođe je jedan od bitnih činioca kvaliteta opreme. Čvrsti točkovi ce omogućiti da se poput kolica ovaj uređaj prenosi sa mesta na mesto. Glavna karakteristika jeste visoki stepen elektromotora koji pokreće rezać. Sekači dalje veoma prosto preusmeravaju svoju energiju i drva cepaju mnogo puta brže nego što je to moguće kada je u pitanju ručno cepanje sekirom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorni cepač drva PLS 10 T – 2019 Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *