Motorni trimer Alpina ABR 52 D

32.499,00 рсд

Model: Motorni trimer Alpina ABR 52 D

Tip: Benzinski trimer za travu
Snaga: 1,55 kW/ 2,1 KS
Tip motora: 2-taktni
Zapremina motora: 51,7 cm³
Širina sečenja pomoću silka: 45 cm, pomoću noža 25,5 cm Broj obrtaja 9500 ob/min

Opis

Motorni trimer Alpina ABR 52 D

Motorni trimer Alpina ABR 52 D Alpina je italijanska marka polu-profesionalnih baštenskih alata. Alpina nudi niz motornih testera, multi-alata i kosilica dizajniranih da vam pomognu u sečenju drva i obrezivanju čak i najviših stabala i živica. Zahvaljujući svojim sjajnim karakteristikama, Alpina kosilice su vaši najbolji saveznici u stvaranju divnog vrta. Sve Alpina mašine su jednostavne za upotrebu i održavanje, a irađene su od snažnih, otpornih materijala i snažnih motora koji garantuju visoke performanse.

Ukoliko živite u urbanoj sredini, održavate malu površinu i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku, onda su Alpina električni trimeri pravo rešenje za Vas. Ako planirate da održavate malo veće površine, koje nisu baš naj urednije, onda za Vas imamo široku gamu motornih kosa, različite snage i namene. Na Vama je da odlučite.

Sama namena način korišćenja motorne kose ili trimera u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate satima i satima da uređujete zapuštena prostranstva onda treba razmisliti o nekom leđnom modelu. Ako planirate da koristite trimer samo u svom dvorištu onda probajte neki model sa “loop”rukohvatom i običnim remenom, a ako ste napredni korisnik za kog ne postoje prepreke u vidu niskog rastinja, za Vas su neki od snažnijih trimera sa “bike” rukohvatom, profesionalnim remenom, možda čak i antivibracionim sistemom. Izbor je na Vama.

Frekfencija korišćenja trimera ili motorne kose je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da sređujete imanje nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neki od trimera narandžaste “hobi” linije.

Dodatne informacije

Snaga