Akcija!

Motorni trimer BC 1250 S Villager

23.999,00 рсд 20.699,00 рсд

Šifra: 018390
Isključivo web cena!
Obavezno podmazivati na 6 sati rada glavu trimera!
Model: Motorni trimer BC 1250 S Villager
Kategorija: Motorni trimeri
Tip motora: Dvotaktni, vazdušno hlađeni
Zapremina motora: 42.7 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 1.25 kW / 7800 rpm
Radni zahvat niti: 415 mm
Radni zahvat noža: 255 mm
Sistem prenosa: Kardan
Tip kardanske cevi: Nedeljiva aluminijumska
Prečnik kardanske cevi: 28 mm
Tip rukohvata: Bike rukohvat
Tip remena: Profesionalni remen
Funkcije: Osnovni model, Best seller
Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)
Masa: 7.7 kg

Opis

Motorni trimer BC 1250 S Villager

Motorni trimer BC 1250 S Villager pripada seriji S Basic Villager motornih kosa / trimera. S Basic seriju trimera karakteriše identično konstrukcijsko rešenje. Motorni trimer / kosa za travu 1.7ks BC 1250 S Villager – je opremljen dvotaktnim motorom koji poseduje pumpicu za gorivo,tako da je startovanje olakšano.

Svi modeli S Basic serije su opremljeni kardanom, kardanskom cevi, menjačem, rukohvatom, remenom, glavom sa silkom, trokrakim nožem … Identična oprema i konstrukcijsko rešenje znači univerzalnost delova i lako održavanje. Jedino što ih razlikuje su motori kojima su pogonjeni.

Pristupačnost, pouzdanost i jednostavnost je rečenica u koju mogu stati svi modeli S Basic serije kojoj pripada i motorni trimer BC 1250 S Villager.
Prvi važan kriterijum u odabiru trimera ili motorne kose je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor.

Ukoliko živite u urbanoj sredini, održavate malu površinu i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku, onda su Villager električni trimeri pravo rešenje za Vas. Ako planirate da održavate malo veće površine, koje nisu baš naj urednije, onda za Vas imamo široku gamu motornih kosa, različite snage i namene. Na Vama je da odlučite.

Sama namena način korišćenja motorne kose ili trimera u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate satima i satima da uređujete zapuštena prostranstva onda treba razmisliti o nekom leđnom modelu. Ako planirate da koristite trimer samo u svom dvorištu onda probajte neki model sa “loop”rukohvatom i običnim remenom, a ako ste napredni korisnik za kog ne postoje prepreke u vidu niskog rastinja, za Vas su neki od snažnijih trimera sa “bike” rukohvatom, profesionalnim remenom, možda čak i antivibracionim sistemom. Izbor je na Vama.

Frekfencija korišćenja trimera ili motorne kose je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da sređujete imanje nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neki od trimera narandžaste “hobi” linije. Sa druge strane, ako ste zagriženi baštovan koji sate i sate provodi u sređivanju, razkorovljavanju i krčenju trave i niskog rastinja, onda su za Vas neke od moćnih motornih kosa ”black edition” linije. Crnu i narandžastu liniju ne razlikuje samo boja , već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i sl. Crno ili narandžasto pitanje je sad.

 

Dodatne informacije

Snaga

,

Možda će vam se svideti …