Silk najlon četvrtasta nit za trimer 2.4 mm 15m

179,00 рсд

Kategorija: Četvrtasta nit

Nema na zalihama

Opis

Silk najlon četvrtasta nit za trimer 2.4-2.7-3mm 15m

Silk najlon četvrtasta nit za trimer 2.4-2.7-3mm 15m је кvalitetan Villager najlon silk za motorni trimer kvadratnog preseka, gde su u cilju povećanja elastičnosti, u procesu proizvodnje dodati posebni plastifikatori čime se povećava otpornost na više temperature tokom rada. Ova struna ima nešto razorniju moć košenja jer je četvrtasta. Oštre ivice ubrzavaju proces košenja. Silk struna se lako montira na glavu motornog trimera i vrlo je lako kositi pomoću nje. Pakovanje od 15 metara za većinu trimera dovoljno je za tri namotavanja.

Prvi važan kriterijum u odabiru silkova za motorne i električne trimere je taj da li želite okrugli silk, četvrtasti silk ili vortex spiralni silk. Sledeći kriterijum je debljina silka kojim želite da radite i konačno za koju vrstu trimera birate, da li elekrtični ili benzinski. Naravno u svemu ovome igra ulogu i kvalitet samog materijala od kog je silk struna napravljen tj. brend. Svaki od tih Villager silkova ima svoje prednosti i namenu tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor.

Ukoliko održavate, prozračujete ili šišate uređene travnjake koji nemaju korova, okrugli silkovi će svakako naći svoju primenu. Ako planirate da održavate malo veće površine, koje nisu baš najurednije, četvrtasti kvadratni silk nit je posebno prilagođen za sečenje oštre i visoke trave. Ukoliko su u pitanju zahtevniji radovi najlon struna vortex je pravo rešenje za Vas. Njegova konstrukcija je napravljena tako da stvara manje vibracije i manju buku u poređenju sa tradicionalnim najlonima. Silkovi strune za motorne trimere proizvode se u debljinama od 2,4 mm, 2,7 mm i 3 mm. Debljina silka, bez obzira na njegov oblik, svakako igra ulogu u radu. Tanji silkovi su uglavnom pogodni za rad na travnatim, uređenim površinama sa gustom travom, dok su deblji silkovi pogodniji za razkorovljavanje i krčenje trave.

Silk najlon četvrtasta nit za trimer do 2 mm koristi se za šišanje ivica, trave oko ivičnjaka, staza i koriste ih električni trimeri. Benzinski trimeri uglavnom koriste silkove niti debljine veće od 2 mm. Kao sto smo rekli u prethodnom tekstu sve ovome treba dodati brend tj. kvalitet polimera od kog se prave silkovi. Villager silkovi su svakako pronašli svoje mesto u samom vrhu proizvođača silkova različitih namena. Izbor je na Vama.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Silk najlon četvrtasta nit za trimer 2.4 mm 15m“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *