Vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager

67.999,00 рсд

Kategorija: Cepači za drva
Tip motora: Monofazni elektro-motor
Radni napon: 230 V – 50 Hz
Ulazna snaga: 3000 W
Sila cepanja: 8 t
Kapacitet cepača: 5-52 cm
Maks. prečnik debla: 7-40 cm
Tip sečiva: Ravno, Krstasto
Zapremina rezervoara za ulje: 6 l
Masa: 117 kg

Kategorija:

Opis

Vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager

Villager gama nudi više modela cepača različitih sila cepanja, i različitih kapaciteta dužine i obima debla (Vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager). Na Vama je samo da odaberete model koji je najprimereniji Vašim potrebama. Cepač sa četvorokrakim nožem dvostruko skraćuje vreme cepanja debla.

Jednostavni i  bez dodatnih troškova, spremite cepanice za zimu sa  kvalitetnim cepačem za drva, uštedite i izbegnite dodatne troškove.

Osobine: Osnovni model, Mobilan i kompaktan

Cepači za drva Villager 
Poznato je šta većina domaćinstava radi u mesecima kada leto jenjava a na pragu su zime koje će biti snažne. Drva predstavljaju jedan od najosnovnijih izvora toplote i energije. Na drva se greju mnoga domaćinstva, kako po gradovima tako i po selima. 
Cepanje drva je proces razbijanja trupaca drveta na sitnije komade, onolike koliki su dovoljni da uđu u grejno telo. Uglavnom se drva cepaju na dva ili četiri dela. Cepanje drva je težak posao. Ponekad je potrebno spremiti veliku kubikažu za zimu pa cepanje drva ručno( sekirom) može i da se oduži. Ukoliko se profesionalno bavite drvarstvom vertikalni cepač drva vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager je pravi izbor za vas. 
Cepači ( kao što je vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager ) su posebne mašine koje imaju dve ručne kontrole brzine kao i transportnu ručku za lakše prenošenje ili prevoženje sa jednog na drugo mesto. Stabilna podloga takođe je jedan od bitnih činioca kvaliteta opreme. Čvrsti točkovi ce omogućiti da se poput kolica ovaj uređaj prenosi sa mesta na mesto. Glavna karakteristika jeste visoki stepen elektromotora koji pokreće rezać. Sekači dalje veoma prosto preusmeravaju svoju energiju i drva cepaju mnogo puta brže nego što je to moguće kada je u pitanju ručno cepanje sekirom.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vertikalni cepač drva VLS 8 T Eco Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.