Akcija!

Motorna kosačica Atlas 4011 T Villager

35.999,00 рсд 32.399,00 рсд

Model: Motorna kosačica Atlas 4011T Villager

Šifra proizvoda: 060169

Kategorija: Motorne kosačice
Motor: Benzinski
Pogon: Gurajući
Površina košenja: 1100 m²
Tip motora: T6 OHV
Zapremina motora: 146 cm³
Snaga motora: 2.6 kW (2800 rpm)
Širina košenja: 457 mm
Visina košenja: 25 – 75 mm (7 nivoa, centralno)
Tip pogona: Gurajući
Prečnik točka prednji / zadnji 178 mm / 203 mm
Tip kućišta: Metalno
Zapremina sakupljača: 60 l
Funkcije: Košenje, Sakupljanje, Malčiranje, Bočno izbacivanje
Preporuka: Koristiti Villager 4T ulje i set za zamenu ulja
Garancija : 3 godine
Masa: 32.8 kg

Opis

Motorna kosačica Atlas 4011T Villager

Atlas serija kojoj pripada i motorna kosačica Atlas 4011T Villager generacijski novija motorna kosačica sa Villager Euro 5 motorima T- serije. Ovi motori pružaju nove inovativne karakteristike koje prate standard EU zakona o zaštiti životne sredine. Motorna kosačica Atlas 4011T Villager kao i ostale kosačice u seriji odlikuje se novom konstrukcijom motora, ima manje izduvnih gasova, veću zapreminu motora, i manja potrošnju goriva.

Veliki izbor širina košenja, tipova pogona zadovoljiće potrebe svakog korisnika. Kosačice Atlas serije možda najbolje ilustruju raznovrsnost ponude koju Villager pruža svojim korisnicima. Bilo da ste običan hobista ili tvrdokorni baštovan u ovoj seriji sigurno možete naći nešto Vama interesantno. Površine košenja od 800 do 1500 m2, Villager, Honda ili B & S motori, samohodne ili gurajuće, su samo neke od opcija koje su Vama na raspolaganju.

Prvi važan kriterijum prilikom odabira kosačice je veličina travnjaka koji želite da kosite. Villager modeli električnih, akumulatorskih i lakih motornih kosačica su vrlo pogodni za košenje malih i srednje malih travnjaka površine do 800m2. Za travnjake srednje i srednje velike površine do 1500 m2 preporučujemo neke od modela šireg radnog zahvata od 46 do 56 cm sa i bez dodatnih funkcija kao što su sakupljač ili sopstveni pogon . Za velike travnate površine do 5000m2 preporučujemo neku od 5 traktorskih kosačica sa velikim brojem priključnih alata.

Drugi kriterijum je izbor tipa motora kojim je pogonjena kosačica. Ukoliko imate travnjak manje površine bez puno prepreka za električni kabal, onda su za Vas Villager električne kosačice pravi izbor. Za veće i zahtevnije travnjake svakako preporučujemo motorne kosačice sa benzinskim motorima.

Veliki izbor pogonskih agregata, širina košenja i prateće opreme će zadovoljiti čak i naj zahtevnije korisnike. Poenta je u raznolikosti.

Motorna kosačica Atlas 4011T Villager je kao i većina Villager kosačica opremljena sakupljačem za travu, a neke i setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Dakle vrlo je bitno da li želite da Vaša kosačica prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom od otkosa pravi naj finije čestice koje posle padaju nazad na travnjak. Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak. Ukoliko sakupljanje otkosa nije neophodno, a teren na kojem se nalazi travnjak nije baš naj idealniji, onda je neka snažnijia i robusnija Villager kosačica sa opcijom bočnog izbacivanja kao stvorena za Vas. Izbor je na Vama.

Dodatne informacije

Snaga

Pogon

Funkcije

Širina košenja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna kosačica Atlas 4011 T Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …