Akcija!

Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager

48.999,00 рсд 43.999,00 рсд

Model: Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager

Šifra proizvoda: 060169
Kategorija: Motorne kosačice
Motor: Benzinski
Pogon: Samohodni
Površina košenja: 1100 m²
Tip motora: B&S 450 E OHV
Zapremina motora: 125 cm³
Snaga motora: 1.75 kW / 2800 rpm
Širina košenja: 460 mm
Visina košenja: 25 – 75 mm (7 nivoa, centralno)
Tip pogona: Samohoni GT®
Prečnik točka: prednji / zadnji 178 mm / 203 mm
Tip kućišta: Metalno
Zapremina sakupljača: 60 l
Funkcije: Košenje, Sakupljanje, Malčiranje, Bočno izbacivanje
Preporuka: Koristiti Villager 4T ulje  i set za zamenu ulja
Garacnija : 3 godine
Masa 32.5 kg

Opis

Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager

Atlas serija kojoj pripada i motorna kosačica Atlas 4111 B Villager spada u seriju kosačica novije generacije. Veliki izbor širina košenja, tipova pogona i motora zadovoljiće potrebe svakog korisnika. Proizvođač je ovom serijom i kombinacijom različitih vrsta tehnika pokušao stvoriti alat koji će odgovarati visokim kriterijumima i omogućiti Vam da uspešno savladate svaki radni izazov u Vašoj bašti.

Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager i uopste ova serija kosačica možda najbolje ilustruje raznovrsnost ponude koju Villager pruža svojim korisnicima. Bilo da ste običan hobista ili tvrdokorni baštovan u ovoj seriji sigurno možete naći nešto Vama interesantno. Površine košenja od 800 do 1500 m2, Villager, Honda ili B&S motori, samohodne ili gurajuće kosačice, su samo neke od opcija koje su Vama na raspolaganju.

Prvi važan kriterijum prilikom odabira kosačice je veličina travnjaka koji želite da kosite.
Villager električne, akumulatorske i lakie motorne kosačice su vrlo pogodne za košenje malih i srednje malih travnjaka površine do 800m2. Za travnjake srednje i srednje velike površine do 1500 m2 preporučujemo neke od modela šireg radnog zahvata od 46 do 56 cm sa i bez dodatnih funkcija kao što su sakupljač ili sopstveni pogon . Za velike travnate površine do 5000m2 preporučujemo traktorske kosačice sa velikim brojem priključnih alata.

Drugi kriterijum je izbor tipa motora kojim je pogonjena kosačica. Ukoliko imate travnjak manje površine bez puno prepreka za električni kabal, onda su za Vas Villager električne kosačice pravi izbor. Za veće i zahtevnije travnjake svakako preporučujemo motorne kosačice sa benzinskim motorima.
Veliki izbor pogonskih agregata, širina košenja i prateće opreme će zadovoljiti čak i naj zahtevnije korisnike. Poenta je u raznolikosti.

Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager je kao i većina Villager kosačica opremljena sakupljačem za travu, neke i setom za malčing i opcijom bočnog izbacivanja otkosa. Vrlo je bitno da li želite da Vaša kosačica prikuplja otkos, ili posebnim malčing setom od otkosa pravi najfinije čestice koje posle padaju nazad na travnjak.

Na ovaj način dobićete zdrav i otporan travnjak. Ukoliko sakupljanje otkosa nije neophodno,a teren na kojem se nalazi travnjak nije baš naj idealniji, onda je neka snažnijia i robusnija Villager kosačica sa opcijom bočnog izbacivanja kao stvorena za Vas. Izbor je na Vama.

Dodatne informacije

Snaga

Pogon

Funkcije

Širina košenja

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna kosačica Atlas 4111 B Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …