Motorna testera VGS 260 prime Villager

13.999,00 рсд

Šifra: 057748

Kategorija: Motorne testere
Tip motora: Dvotaktni, vazdušno hlađeni
Zapremina motora: 25.4 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 0.9 kW / 12000 rpm
Dužina vodilice: 270 mm
Model vodilice 30 cm, 12″
Broj zuba lanca 22.5
Model lanca: 91P045E,  3/8, 1.3 mm
Rezervoar za gorivo: 230 ml
Rezervoar za ulje: 160 ml
Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)
Masa: 3.2 kg

100 na zalihama

Opis

Motorna testera VGS 260 prime Villager

Ukoliko planirate da se bavite razgranjavanjem stabala i rezanjem tanjeg ogrevnog drveta preporuka je Motorna testera VGS 260 prime Villager. Svaki dan Vam donosi nove izazove u poljoprivredi, baštovanstvu ili zanatstvu. Motorna testera VGS 260 prime Villager je idealna kod pripreme ogreva, održavanja drveća ili prilikom razgranjavanja balvana. Motorna testera VGS 260 prime Villager je 0premljena dvotaktnim motorom sa vazdušnim hlađenjem, snage 0.9 kW i dužine vodilice 270 mm idealno izbalansirana za poslove manjeg obima. Mala masa kojom se odlikuje Motorna testera VGS 260 prime Villager, od svega 3.2 kg još više će Vam olakšati posao.

Da bi ste odabrali motornu testeru koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeće kriterijume:

1. ELEKTRIČNE ILI BENZINSKE  Prvi važan kriterijum u odabiru testere je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko živite u urbanizovanoj sredini, i koristili biste testeru za rezanje manjeg ogrevnog drveta i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku – onda su Villager električne testere pravo rešenje za Vas. Ako planirate da se bavite sečom drveća i pripremom ogrevnog i građevinskog drveta, onda za Vas imamo široku gamu motornih testera, različite snage i namene. Vi odlučite.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja testere u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da se bavite obaranjem drveća većeg obima i dužine stabla onda treba razmisliti o nekoj motornoj testeri veće snage, sa dužom reznom garniturom. Ako pripremate ogrevno drvo, tu su dvoručne testere manje snage i manje dužine vodilice i lanca. Ukoliko planirate da se bavite npr. razgranjavanjem stabala i rezanjem tanjeg ogrevnog drveta preporuka su jednoručne motorne testere. Izbor je na Vama.

3. FREKVENCIJA KORIŠĆENJA Frekvencija korišćenja motorne testere je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da je koristite nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neku od testera iz narandžaste “hobi” linije. Sa druge strane, ako ste zagriženi šumar koji sate i sate provodi u obaranju, razgranjavanju i kraćenju drva, onda su za Vas neke od moćnih motornih testera iz “black edition” linije. Crnu i naranžastu liniju ne razlikuje samo boja, već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i reznih garnitura. Crno ili narandžasto?

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Motorna testera VGS 260 prime Villager“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda će vam se svideti …