Semering radilice za Motorni trimer BC 1250 S

120,00 рсд

Šifra: 020855

Model: Semering radilice za Motorni trimer BC 1250 S

97 na zalihama

Opis

Semering radilice za Motorni trimer BC 1250 S

Semering radilice za Motorni trimer BC 1250 S – 15x38x7 – Naši originalni rezervni delovi su razvijani uporedo sa Villager uređajima, što znači da ispunjavaju iste kriterijume i da su testirani na isti način kao i delovi koji se koriste u proizvodnji.

Na ovaj način su obezbeđene tolerancija i granične performanse karakteristika koje bi trebalo da budu zadovoljene, a kompatibilnost uređaja i rezervnog dela je osigurana.

Rezervni delovi su dostupni i po prestanku proizvodnje nekog uređaja, tako da nesmetano možete da koristite uređaj naredni niz godina.

Analiza zahteva tržišta nam je omogućila bolji uvid u tipove i karakteristike proizvoda koje naši klijenti potražuju, a naš dizajn tim pokušava da te iste zahteve ispuni.

Koristimo najmoderniji softver za konstruisanje koji nam omogućava da parametrično vršimo izmene na proizvodu ili na delovima proizvoda, kao i da ispratimo efekte tih promena u isto vreme.

Osim konstruisanja uz pomoć najmodernijih softverskih alatki, merimo i analiziramo naponske sile unutar delova i okvira kako bi uklonili sve moguće nedostatke i tržištu ponudili isključivo proizvode vrhunskog kvaliteta.