Motorna testera VGS 4125 PE Villager

24.298,00 рсд

Šifra: 046460

Kategorija: Motorne testere
Model: Motorna testera VGS 4125 PE Villager
Tip motora: 2-taktni vazdušno hlađeni
Zapremina motora: 41.4 cm³
Snaga motora / broj obrtaja: 1.85 kW / 12000 rpm
Dužina vodilice: 400 mm
Model vodilice: Micro-lite, 40 cm, 325, 1.3 mm
Broj zuba lanca: 33
Model lanca: 95VPX066E, 325, 1.3 mm
Zapremina rezervoara za gorivo: 550 ml
Zapremina rezervoara za ulje: 260 ml
Preporuka: Koristiti smešu goriva i Villager 2T ulja u razmeri 40:1 (2.5%)
Masa: 5 kg

20 na zalihama

Opis

Motorna testera VGS 4125 PE Villager

Motorna testera VGS 4125 PE Villager je motorna testera iz “black edition”, proizvedena po najvišim standardima. Ovu motornu testeru odlikuje odličan dizajn, mala masa i udobnost. Motorna testera VGS 4125 PE Villager opremljena je sa 1.85 kW snažnim motorom, sa lakoćom nosi 400 mm dugačku reznu garnituru koja se sastoji od Oregon vodilice i lanca najnovije generacije iz Micro-liteTM linije.

Black edition seriju ne razlikuje samo boja već, niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i reznih garnitura. Postoje mnogobrojni razlozi zbog kojih bi trebalo da se opredelite za motornu testeru VGS 4125 PE a to su: napredna tehnologija, bezbednosne karakteristike testera i jednostavnost upotrebe sa minimalnim utroškom snage.

Da bi ste odabrali motornu testeru koja je po Vašoj meri i u skladu sa vašim potrebama potrebno je ispitati sledeće kriterijume:

1. ELEKTRIČNE ILI BENZINSKE  Prvi važan kriterijum u odabiru testere je taj da li želite motorni ili električni pogon. I jedni i drugi imaju svojih prednosti tako da ne postoji samo jedan tačan odgovor. Ukoliko živite u urbanizovanoj sredini, i koristili biste testeru za rezanje manjeg ogrevnog drveta i imate pristup električnoj mreži u svakom trenutku, a ne volite buku – onda su Villager® električne testere pravo rešenje za Vas. Ako planirate da se bavite sečom drveća i pripremom ogrevnog i građevinskog drveta, onda za Vas imamo široku gamu motornih testera, različite snage i namene. Jedna od njih je i Motorna testera VGS 4125 PE Villager. Vi odlučite.

2. NAMENA Sama namena i način korišćenja testere u mnogome određuju Vaš izbor. Ako planirate da se bavite obaranjem drveća većeg obima i dužine stabla onda treba razmisliti o nekoj motornoj testeri veće snage, sa dužom reznom garniturom. Ako pripremate ogrevno drvo, tu su dvoručne testere manje snage i manje dužine vodilice i lanca. Ukoliko planirate da se bavite npr. razgranjavanjem stabala i rezanjem tanjeg ogrevnog drveta preporuka su jednoručne motorne testere. Izbor je na Vama.

3. FREKVENCIJA KORIŠĆENJA Frekvencija korišćenja motorne testere je veoma bitan kriterijum prilikom izbora istih. Ako planirate da je koristite nekoliko puta u sezoni, onda Vam preporučujemo neku od testera iz narandžaste “hobi” linije. Sa druge strane, ako ste zagriženi šumar koji sate i sate provodi u obaranju, razgranjavanju i kraćenju drva, onda su za Vas neke od moćnih motornih testera iz “black edition” linije. Crnu i naranžastu liniju ne razlikuje samo boja, već niz tehničkih rešenja, izbora komponenti, materijala i reznih garnitura. Crno ili narandžasto?

Možda će vam se svideti …